SA

CAPELLETA

SANTA MARIA DE L'OLIVAR DES FENÀS

A uns tres quilòmetres de Sóller es troba el monestir del Santuari de Santa Maria de l'Olivar des fenàs construït entre 1943 i 1944 gràcies a les donacions d'alguns sollerics rics i habitat fins fa 10 anys per les Canongesses Agustines Regulars de Sant Agustí.

Seguint la ruta GR-221 entre Sóller i Fornalutx, el caminant arribarà a aquest lloc amagat de Sóller just 20 minuts després d'haver començat la ruta. El camí és en ascens i pot fer pujar una mica la dificultat de la ruta però no obstant això aquesta és apta per a tots els públics. A més, a l'arribar al nostre destí podrem observar unes magnífiques vistes de la vila de Sóller i tota la vall.

En aquest indret trobem un diminut temple envoltat de natura, amb una arquitectura d'inspiració gaudiniana i un interior que evoca una cova: sa Capelleta és un lloc màgic. Fou beneïda el 17 de juny de 1917, és un edifici d'estil modernista construït en pedres tallades i superposades i l'interior evoca la gruta de «Mare de Déu de Lourdes».

La llum natural que entra per les obertures i finestres del temple es combina amb les estàtues de la «Immaculada» i de «Santa Bernadeta» i les estalactites per donar un aspecte únic en el seu interior.

SOBRE NOSALTRES

.Comunitat de cristians catòlics de les parròquies de Biniaraix, Fornalutx,

l'Horta, Port de Sóller, Sóller.

671 000 666

ADREÇA

Gran via, 1

07100 - Sóller (illes Balears)

CONTACTE CORREU ELECTRÒNIC
  • YouTube - Gris Círculo
  • Twitter - Gris Círculo
  • Facebook - Gris Círculo
  • Instagram - Gris Círculo

© 2020 by ERA. Comunitat de cristians de la Vall de Sóller