top of page
tubs-1.jpg

APADRINA UN TUB

CAMPANYA APADRINA UN TUB DE L’ORGUE PARROQUIAL

DEIXA LA TEVA EMPREMPTA
A L’ORGUE PARROQUIAL DE SANT BARTOMEU

L’orgue parroquial

D’aquest orgue es troben dates de 1498, il·lustres mestres orgueners han treballat per a la Parròquia de Sóller construint, reformant i tornant a construir novament l’orgue de la Parròquia, entre d’altes Gaspar Roig, Guillem Barrera, els Germans Damià i Sebastià Caymari, Lluis Navarro, Mateu Bosch, Ludwig Scherrer, Julià Munar i Porta i Guinart fins que es realitzaren obres a l’església, l’instrument que hi havia va ser desmuntat per ser traslladat a un nou espai, suprimint-se la cadireta.

Ja en el nou emplaçament sobre la tribuna del cor, amb el que restava de l’orgue anterior es va demanar una reforma a l’empresa d’Amezúa & Cia, la darrera actuació fou realitzada per Pere Reynés l’any 2000.

L’orgue actual manté l’estètica dels mobles de Ludwig Scherrer, tot i que en el seu interior ha estat tant canviat que no resta res d’aquest orguener.

És perfecte per dur a terme l'acompanyament musical de la litúrgia i per a la realització de concerts.

Un espai tan emblemàtic com la Parròquia de Sant Bartomeu i amb una vida parroquial tan intensa mereix un orgue de primer nivell que permeti gaudir d'una experiència musical més profunda a totes les celebracions.

Campanya d'apadrinar un tub

Des de la Comunitat de Cristians de la Vall de Sóller iniciem una campanya de mecenatge per sufragar els treballs de rehabilitació i restauració de l’orgue parroquial.

bottom of page