top of page
LOGO_Sa_Capelleta_de_Sóller.png

SA

CAPELLETA

SANTA MARIA DE L'OLIVAR DES FERNÀS

CASA D'ESPIRITUALITAT CRISTIANA CATÒLICA

OBJECTIU

La Casa d'Espiritualitat de Sa Capelleta està dirigida per la Parròquia de Sant Bartomeu de Sóller que pertany a la Unitat de Pastoral dels Cristians de la Serra d’Alfàbia.

 

La casa és un espai privilegiat a Sóller per desenvolupar al llarg de l'any activitats relacionades amb l'espiritualitat humana en general i creient en particular.

 

És una clau fonamental mantenir sempre un clima de serenitat, interioritat, recerca de la pròpia humanitat i de forma específica de la urgent relació amb el misteri de Déu.

 

També s'ofereixen les instal·lacions a grups i particulars.

24.jpg
32.jpg

OFERTA

T'oferim un espai a la Vall de Sóller per a realitzar, exercicis espirituals, convivències, trobades, recessos, cursos i activitats socials. Un lloc per allotjar-se, per facilitar el descans en soledat, en família o entre amics. La casa de convivències està especialment pensada per a comunitats religioses i persones properes o familiars.

 

Les portes de la Casa d’Espiritualitat Sa Capelleta  estan obertes per a totes les persones i grups que vulguin trobar un espai de pau i tranquil·litat.

 

Es tracta d'un espai senzill i auster, alhora que molt acollidor. En una atmosfera totalment afavoridora per a la desconnexió, la concentració i la cura de la interioritat, la nostra casa és un espai adequat per a activitats grupals.

33.jpg
35.jpg

DESCRIPCIÓ

L'edifici de 2 plantes disposa de 5 habitacions dobles i 1 habitació en quatre llits. Totes elles amb bany individual i dutxe, exceptuant l’habitació de 4 llits. Habitacions senzilles, amb un espai total per a 14 persones. Les habitacions són molt lluminoses totes tenen finestra a l'exterior, amb belles vistes del poble de Sóller.

 

També disposen d'espais comuns dels quals gaudir amb els residents:

 

• Una sala d'estar situada a la primera planta, molt agradable amb capacitat per a 20 persones, en les que es poden donar xerrades, cursos o activitats grupals.

• Una cuina reformada amb tota casta d’electrodomèstics necessaris per fer el menjar a nivell casolà

• Un pati interior amb un jardí per reflexionar.

• Un ampli i lluminós menjador situat a la primera planta.

• Una capella molt tranquil·la on passar moments de recolliment i oració.

• Per reunions o per convivències juvenils existeix una cripta davall de l’església que espot utilitzar per dormir o fer diverses activitats.

 

Amb aigua calenta i calefacció a les habitacions.

LA CAPELLA I L'ORATORI

La capella de la casa i la oratori de Ntra. Sra. De Lourdes són dos espais especialment adequats per al recolliment i la serenitat.

EL JARDÍ

El jardí, amb diferents espècies arbòries i plantes, convida a descobrir racons especials, molts dels quals rememoren alguns dels moments més destacats de la història de la Congregació de Canongesses Lateranenses de Sant Agustí que fa fins poc regentaven aquesta casa.

SITUACIÓ

Al vell mig de la Vall de Sóller a la carretera de Sóller a Lluc. Un lloc immillorable.

PREUS

Pel tema dels preus posar-se en contacte amb els responsable de la Casa d’Espiritualitat:

Mn. Eugeni Rodríguez 671 000 666.

CONTACTE

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per reserves per telèfon, whatsapp o correu electrònic. Estarem encantats d'atendre'l.

Mn. Eugeni Rodríguez: 671 000 666

cristiansvalldesoller@gmail.com

bottom of page