top of page

ARXIU INTERPARROQUIAL

Es possà en marxa un arxiu parroquial a la Parròquia de Sant Bartomeu de Sóller. Per albergar en condicions l'arxiu de les parròquies de la Vall de Sóller.

 

Habilitades ja unes sales de la antiga vicaria de Sóller ja està apunt per començar la classificació de l’arxiu parroquial que albergarà els llibres d’obra de l’església, documents antics de la vida parroquial dels cristians de la vall de Sóller durant molt d’anys.

 

S’ha anomenat un director de l’arxiu parroquial: Sr. Josep A. Morell González, durant molts d’anys historiador de la parròquia i autor de diverses publicacions de caire històric religiós. L’equip de l’arxiu estarà compost per tres voluntaris amb estudis d’arxivística i que ajudaran en la classificació de tots els documents valuosíssims per la vida dels cristians de Sóller.

Els voluntàris que ajuden en aquest servei d'habilitació, neteja, recerca i classificació son: Sr. Toni Quetglas, Sr. Alejandro Bañon i el Sr. Xim Buades, acompanyats en tot moment del director de l'arxiu: Sr. Josep A. Morell González. 

L'horari de visites és els dissabtes de 11:00h a les 13:00h previa cita al whatsapp del telèfon 671000666 o al correu electrónic: cristiansvalldesoller@gmail.com 

bottom of page